معرفی داوران رقابت نقاشی چهارمین جشنواره کشوری رویای کهکشانی من

انجمن نجوم آیاز تبریز چهارمین جشنواره کشوری «رویای کهکشانی من» را برگزار می‌کند. فراخوان این رویداد 14 مرداد منتشر شد. بخش رقابتی این جشنواره، دو سالانه و مجزا خواهد بود. به این ترتیب، رقابت نقاشی در سال 98 و رقابت داستان کوتاه علمی‌تخیلی در سال 99 برگزار می‌شود. دکتر فرنوش شمیلی، دکتر ابوالفضل عبدالهی‌فرد و دکتر طاسین کریمی عواطفی داوران رقابت نقاشی هستند.

فراخوان جشنواره را اینجا بخوانید. اطلاعیه اعلام جوایز را اینجا بخوانید.

معرفی دکتر فرنوش شمیلی

دکتر فرنوش شمیلی عضو هیئت علمی و معاون دانشکده هنرهای اسلامی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. وی از سال 1381 تا کنون در دوره‌های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در حال تدریس است.

IMG_5815

دکتر شمیلی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد با گرایش نقاشی، و در پایان، مدرک دکترای پژوهش هنر را در سال 1394 از دانشگاه الزهرا دریافت کرده است.

داوری هنری در اولین جشنواره چاپ باتیک (کلاقه‌ای) شهرستان اسکو، داوری ترجمه کتاب هنر مصری با ترجمه مرضیه تراجی/ دانشگاه معماری و هنر گیلان، برگزاری نمایشگاه‌های متعدد نقاشی، داوری بخش نقاشی در دو دوره رقابت کشوری «رویای کهکشانی من» در سال‌های 96 و 97 بخش کوچکی از فعالیت‌های علمی‌هنری وی است.
دکتر شمیلی در سال 97 به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده هنرهای صناعی اسلامی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز انتخاب شد.
نظریه‌پردازی و نقد آثار هنری، مطالعات مربوط به فرم، طرح، نقش، رنگ و … در حوزه هنر و مطالعات مرتبط با تکنولوژی‌های معاصر در عرصه هنر از فعالیت‌های پژوهشی وی است.

برای آشنایی بیشتر کلیک کنید.

معرفی دکتر ابوالفضل عبدالهی‌فرد

دکتر ابوالفضل عبدالهی‌فرد عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. وی از سال 1375 تا کنون در دوره‌های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در حال تدریس است.

دکتر عبدالهی‌فرد در سال 66 از هنرستان میرک فارغ‌التحصیل شد. وی مدرک کارشناسی در رشته نقاشی را از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد با گرایش نقاشی از دانشگاه تربیت مدرس و و مدرک دکترای پژوهش هنر را در سال 1392 از دانشگاه شاهد تهران دریافت کرده است.

1122

تصویرسازی کتب مختلف اسلامی، ارائه آثار هنری نقاشی و مجسمه در سطح کشور، ارائه آثار هنری نقش برجسته، نقاشی و مجسمه به موزه مشروطه، مقبره باقرخان و کاخ شهرداری تبریز، شرکت در نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی، طراحی و اجرای مجسمه علامه جعفری از جمله فعالیت‌های هنری و علمی بی‌شمار دکتر عبدالهی‌فرد است.
ناظر و داور پروژه‌های هنری در سازمان زیباسازی شهرداری تبریز،  حضور در سمپوزیم مجسمه‌‌های شنی در شهرستان بافت کرمان، داوری دو دوره سمپوزیم مجسمه‌‌های سنگی در تبریز، داوری رقابت مجسمه‌های شنی در یزد، داوری دو دوره رقابت کشوری «رویای کهکشانی من» در سال‌های 96 و 97 از دیگر فعالیت‌های وی است.

معرفی استاد طاسین کریمی عواطفی

طاسین کریمی عواطفی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. وی از سال 1386 تا کنون در دوره‌های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد در حال تدریس است.

آقای عواطفی مدرک کارشناسی در رشته نقاشی را از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد با گرایش تصویرسازی از دانشگاه هنر تهران را دریافت کرده است. وی دانشجوی دکتری “پژوهش هنر” در دانشگاه هنر تهران است.

مدیر هنری و دبیر هنری چهارمین جشنواره بین اللملی ارسیکا – تبریز 1398، راه‌اندازی رشته کارشناسی چندرسانه‌ای، مدیر گروه چند رسانه‌ای  دانشگاه هنر اسلامی تبریز- از 1387 تا 1390، داوری آثار هنرهای تجسمی هنرستان های منطقه 6 تهران، شرکت در نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی و جشنواره‌های هنری بخشی از فعالیت‌های هنری و علمی وی است.

62041298_2639583992769631_4013045297253832305_n

برای آشنایی بیشتر کلیک کنید.

Share